Over ons

Hans van Heiningen

Hans studeerde aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam. Hans vervulde gastrollen bij o.a. de Nederlandse Opera Stichting en De Nationale Reisopera (Opera Forum) en zong meerdere malen in het Concertgebouw in Amsterdam diverse oratoria waaronder de Matthäus-Passion. Hij werkte mee aan diverse radio en tv opnames. Hans is als zanger werkzaam in zeer uiteenlopende genres als: opera, operette, concerten, musicals en muziektheater.

Lees meer
Else Hulskamp

Afgestudeerd als musicalperformer is Else actief in diverse werkvelden. Als stemactrice is ze dagelijks te horen in Attractiepark Toverland en als ladyspeaker is ze te horen bij diverse sportevenementen (Ladies Run Utrecht, Rotterdam Night Run). Daarnaast heeft ze ruime ervaring opgedaan als zangeres, actrice, danseres en choreografe in o.a. dinnershows (Vivencia, Nights of dinner and dance) en musicals (Tick, Tick… BOOM!, RENT, The Witches of Eastwick) en jeugdoperettes.

Lees meer

Ons verhaal 

Hans is niet vreemd met dit repertoire in duettenvorm. In het verleden was hij hier al heel succesvol in. Sinds enige tijd kreeg hij weer aanvragen voor het duettenprogramma en kwam hij tot de ontdekking dat deze muziek erg geliefd is bij een groot publiek. Hij vroeg Else om samen met hem Duo Cantare te vormen.

Ze hebben elkaar in 2013 ontmoet bij de musical ‘RENT’ waar Hans muzikaal leider was en Else de rol van Maureen Johnson vertolkte. En nu bundelen ze met veel plezier hun krachten voor het prachtige ‘pop meets classic’ repertoire.

“Deze muziek blijft zo ontzettend mooi. Het zijn echte klassiekers, kippenvel gegarandeerd.”